Tag Archives: flying

GOOMBAY DANCE BAND – BLUE NIGHT OF HAWAII

NoCommercial Gain IS Being Made From This Video, it is for Educational purpose only. Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. No Copyright infringement intended. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing, Non-profit, educational, or personal use tips the balance in favor of fair use. The music in this video remains the property of the copyright holder and images. No challenge of ownership is intended or implied.

Baby Goes to Hawaii! First trip and first plane ride!

Hawaii December 2011. So many firsts for our little man at 6 Months Old. Thumbs up if you liked the pics! Music: 1st Song: Down Home Rockin by Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons “Attribution 3.0” creativecommons.org 2nd Song: How It Begins by Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons “Attribution 3.0” creativecommons.org

Hawaii Vacation: Ep.3 Dove eating bread in Oahu Hawaii pt 1

Pigeons and doves constitute the bird family Columbidae within the order Columbiformes, which include some 300 species of near passerines. In general terms “dove” and “pigeon” are used somewhat interchangeably. In ornithological practice, there is a tendency for “dove” to be used for smaller species and “pigeon” for larger ones, but this is in no way consistently applied, and historically the common names for these birds involve a great deal of variation between the terms “dove” and “pigeon.” This family occurs worldwide, but the greatest variety is in the Indomalaya and Australasia ecozones. Young doves and pigeons are called “squabs.” Pigeons and doves are stout-bodied birds with short necks, and have short slender bills with a fleshy cere. The species commonly referred to just as “pigeon” is the feral Rock Pigeon, common in many cities. Doves and pigeons build relatively flimsy nests from sticks and other debris, which may be placed in trees, on ledges or on the ground, depending on species. They lay one or two eggs, and both parents care for the young, which leave the nest after 7 to 28 days. Doves feed on seeds, fruit and plants. Unlike most other birds (but see flamingo), the doves and pigeons produce “crop milk”, which is secreted by a sloughing of fluid-filled cells from the lining of the crop. Both sexes produce this highly nutritious substance to feed to the young. Pigeons and doves exhibit considerable variations in size. The largest species are the crowned